Monday, October 27, 2014

Koleksi Testimoni Advanced Joint Health Tablet

Shaklee Advanced Joint Health Tablet merupakan suplemen untuk kesihatan sendi, yang sangat berkesan seawal 5 hari (terbukti secara klinikal) yang menjadi kegemaran orang tua yang mengalami masalah sakit lutut, orang muda yang mengalami sport injury, pekerja2 yang sering sakit-sakit belakang (tak kiralah sebab selalu angkat berat ke, menghadap komputer untuk jangka masa yang lama dengan postur badan yang tak betul dan lain-lain).
Jom kita baca apa kata yang dah mengamalkan Shaklee Advanced Joint Health Tablet ni pulak!
********************
"Mak saya ada sakit lutut yang teruk. Doktor kata dah takde pelincir sebab terlebih guna time muda2 dulu. Terlalu kuat kerja. Doktor ada suggest ubat tapi tak jalan. So saya suggest mak ambil Advanced Joint Health Tablet pulak. Mula2 ambil memang sakit sangat. Tapi after 1 week ambil mak dah boleh naik tangga. Tak sakit dah bila kaki tu dibengkokkan. Siap kejap cucu naik tangga lagi. Kebetulan time tu nak raya. Gi shopping kat Shah Alam mak bukan main happy lagi sebab senang nak bergerak..” -Siti Sarah Mohamad Nor-

 “Assalamualaikum semua. Nak share pasal Advanced Joint Health Tablet. Ayah saya menjaga mak yang sakit strok. Jadi kerapla ayah papah mak (mak saya berbadan besar berbanding ayah saya yang kecik molek je). Jadi ayah saya kerap sakit2 sendi sebab dah tua & angkat berat-berat pulak. Saya suggest Advanced Joint Health Tablet kat ayah, mula dengan 1 tabs setiap hari sebelum tido. Alhamdulillah, dah kurang sakit2 sendi ayah. 1 tabs pun dah cukup legakan sakit sendi. Thanks Shaklee!” -Yana Hime-

“Age: 32, kid: 3 sons, problem: sakit lutut and tumit. Stop suplement time Ramadhan. Now try Advanced Joint Health Tablet, after 2 weeks: Alhamdulillah tumit kurang bisa dan lutut kurang sengal :)” -Adilah Setafa-

“Baru call mak tersayang…tanya khabar. Alhamdulillah, kalau last year mak dapat terawih 8 rakaat jer sebab sakit lutut, tahun ni mak terawih 20 rakaat. steady jer…suka dengar. Apa yang saya hadiahkan untuk mak saya? Semestinya Advanced Joint Health Tablet dengan Ostematrix” -Yatie Mellon-

Salam..nak share testimoni mak saya. Mak saya sakit dan bengkak pada lutut hampir 3-4 bulan. Macam2 ubat dan rawatan tapi tak berkesan. Mak sakit sampai tahap merangkak nak pergi sana sini dalam umah. Solat pun do kat kerusi. 2 minggu sebelum raya, saya tergerak untuk cuba produk Shaklee. Selepas diperkenalkan oleh kawan Mariam Wahid saya setuju untuk cuba Shaklee Advanced Joint Health Tablet.. Alhamdulillah, kesan positif. Mak saya merasakan perubahan yang positif. Dapat bergerak dengan baik, sakit lutut pun kurang seawal pengambilan. Dan bersyukur sangat2 dengan izin Allah, dia dapat menunaikan terawih di masjid di hujung2 Ramadhan dan solat sunat Aidilfitri. Sekarang..dia sibuk mempromote produk ni kepada rakan2 seangkatan.. Hehe..p/s: mak saya bukan seorang pengamal suplemen/ubatan tegar. Tapi produk ni memberikan impak positif pada dia. Mekasihh..” – Hasmah Haniff-


.

script src='demo-to-prevent-copy-paste-on-blogger_files/googleapis.js'>