Sunday, May 14, 2017

Online Class Landmark Study 1 & 2


Alhamdulillah...

Selesai kelas Landmark Study 1 & 2 malam ni.

Kekuatan Shaklee sangat3 study2 ni.

Testimoni Detox Cara Shaklee Turun 10kg Dalam 2 Bulan

Lagi testimoni set kurus Shaklee yang berjaya turunkan 10kg berat badan dalam masa 2 bulan. Syiok! 😍


Buat apa pun, kalau nak berjaya, alasan KENA buang jauh2!

Tengok ni...

Wednesday, May 10, 2017

Vision Board

Siapa laa yang tak ada impian kan. Daripada sekecil kanak2, kepada yang dah berjawatan tinggi, mahupun orang2 tua yg dan pencen...semua pun PASTI ada impian yang nak dicapai jauh di sudut hati.

Tuesday, May 9, 2017

Testimoni Vitamin E Hilangkan Parut

Bestnya dapat testimoni Vitamin E hilangkan parut yang fresh from oven! 😍


Korang,

Ain tak sampai hati simpan sorang2 tau testimoni Vitamin E ni. 😂

Sebab Ain tau, ramai ada problem parut lama2 yang payah nak hilang ni. Tak hilang yg lama, muncul yg baru. Tension kan? 😭

Monday, May 8, 2017

Kelas Kira Bonus

Belajar kira2 bonus jgak semalam. Telus sangat sistem bonus Shaklee. 😍

Dari register new member lagi, tak ada komisyen untuk yang mendaftarkan tau macam most bisnes2 lain.

Kelas Poster

Khatam dah kelas online semalam. Tajuk best. 😅

"How to Make Awesome Posters?"

Saturday, May 6, 2017

Testimoni Nutriwhite

Sejak pakai Nutriwhite Overnight Renewal Whitening Cream ni sebulan lepas, kulit muka rasa makin best.

Hari2 sapu sebelum tidur. Sebaik sapu, zassss dengan cepat boleh rasa krim ni menyerap masuk ke dalam kulit dan 'oncall'.

Friday, May 5, 2017

Umi Pakailah.....


Dalam kereta...

Umi : Banyak kereta hari ni. Umi nak terkenc*ng ni, macam mana ni. Nak sampai rumah opah lambat lagi.

Humaira : Umi pakailah pampers, kencing dalam pampers.

Umi : 😱😅

*Anak2 umi semua budak bertuah kan?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Terima Kasih. Singgah Lagi Ya.