Friday, August 18, 2017

Koleksi Testimoni Awesome ESP Shaklee

Testimoni ESP Shaklee 1 : Jerawat Jarang Naik, Kulit Muka Tak 'Meghelit' (Berkilat)


Testimoni ESP Shaklee 1

"Sejak consume ESP ni kan, kulit jarang naik jerawat. Dan baru terperasan muka dah tak cepat sunburn. Kalau tidak, tak boleh kena panas skit, mesti meghelit. Kulit dah semakin ok. Tona kulit hampir2 nak sekata dah cuma tang dahi ja. Dannn, minum ESP ni cepat kenyang tau. Nafsu makan takde la macam orang gila. Even kadang2 tak minum ESP, tapi kesan dia still nampak. Bagus ESP ni. Nanti habis nak beli lagi. Fall in love."


Testimoni ESP Shaklee 2 : Ibu Menyusu Bertenaga dengan ESP


Testimoni ESP Shaklee 2

"Alhamdulillah bertenaga sampai ke petang. Sebelum ambil ESP tu mudah penat. Baby pun nampak macam best je menyusu sebab susu dah pekat. Sebelum ni selalu cair."


Testimoni ESP Shaklee 3 : Turun 3 kg Lepas Sebulan ESP


Testimoni ESP Shaklee 3

"Wassalam Fara. Setakat ni ESP memang terbaik. Tak sangka boleh turun berat 3 kg haha. Walaupun sikit yang penting berkesan."

"Wahh yeke. Alhamdulillah. Nak tambah tenaga, 'ter'dapat kurus plak. Best kan!"


Testimoni ESP Shaklee 4 : Cepat Kenyang Dengan ESP


Testimoni ESP Shaklee 4
"Cuma nak bagitau. Sepanjang minum ESP, saya makan nasi sekali sehari je. Minum pagi. Pukul 10/11 tak rasa lapar sangat. Tapi saya makan jugak untuk alas perut. Dalam kul 2/3 petang, baru saya makan nasi. Nasi pun tak penuh pinggan macam dulu. Cepat rasa kenyang. Niat beli ESP untuk masalah penyakit kulit. Tak sangka plak boleh buat rasa kenyang. Macam ni, bolehlah saya turunkan berat badan skali kan. Diet. "


Testimoni ESP Shaklee 5 : Susu Badan Full dan Pekat


Testimoni ESP Shaklee 5

"ESP ok. Susu badan full. Hehe. Susu pekat skit. InsyaaAllah continue."


Nak testimoni ESP Shaklee lagi? Ada di SINI. 😊


Pengedar Shaklee Butterworth
COD Butterworth
Poslaju ke seluruh Malaysia

18 comments:

  1. after months with ESP, rasa kulit makin cerah <3

    ReplyDelete
  2. Keluaran shaklee yg lain terutama dalm bentuk pill saya lom cuba makan tapi vivix memang ok pada saya. Tapi tu lah kadang2 lupa nak makan. Kerap begitu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ESP dalam bentuk serbuk yang perlu dibancuh. Alhamdulillah ok dengan Vivix ya. :)

      Delete
  3. shaklee mmg dalam senarai pilihan rietta juga...

    ReplyDelete
  4. singgah baca testi, berapa yek harga esp. ada promosi harga murah2 supplement x bulan ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih singgah. Nabila Syifa boleh direct whatsapp Ain kat 0164214704 untuk konsultasi lanjut ya. :)

      Delete
  5. Saya dulu masa breasfeed anak, sy pun ambik esp. Alhamdulillah, sgt bertenaga

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Another positive feedback :)

      Delete
  6. sebelum nie penah try produk shaklee.. tapi sekejap je.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh Ain tau kenapa sekejap jer? hehe (saja sibuk 😜)

      Delete
  7. Replies
    1. Alhamdulillah. Ada kajian sains, sumber semulajadi, terbukti lebih menyihatkan dalam Landmark Study, inilah suplemen terbaik. :)

      Delete
  8. Bagusnya nampak kesannya lepas esp ye

    ReplyDelete

Dah habis baca, komenlah sikit. TQ so much! :)