Thursday, October 19, 2017

Koleksi Testimoni Awesome Ostematrix Part 1

Testimoni Ostematrix #1


Tiada Lagi Period Pain (Senggugut)


"Saya suka makan Ostematrix time period. Before ni MIL ada suggest kan tapi tak nak makan pun sebab dah makan GLA. Nak jadikan cerita, gi jalan2 Sabah last year, telan Ostematrix pagi tu sebab takut kaki lenguh. First day period tak rasa apa2 pun (tiada senggugut). Takde lenguh2 or sakit2. Penangan Ostematrix. Sejak tu setiap kali period mesti telan Ostematrix."

Testimoni Ostematrix Legakan Senggugut


TESTIMONI OSTEMATRIX #2


Lawas, Murah, Antistress


"Ostematrix, saya suka sangat! Lawas - ganti Alfalfa masa baby kena jaundice. No more trauma masa poo poo hihi. Murah - Betul kata Noor Afifah Mohd Baharuddin. Kat farmasi pil kalsium/Caltrate memang mahal. Jauh beza. So why pay more? Jasi pengguna bijak sudah. Magnesium - buat Ostematrix ni lagi unik. Magnesium elemen penting sebagau antistress dan kurangkan sakit kepala/migrain. Bye bye en.Panadol, paracematol, ponstan dll. Terbaik."

Testimoni Ostematrix - melawaskan, murah, antistress


Testimoni Ostematrix #3


Ostematrix Pilihan Opah-opah


"Tadi jumpa opah, dia kata abis dah sebotol Ostematrix dia. Ingatkan dia tak nak makan. Bila tanya dia kata, opah rasa badan ringan. Senang nak bergerak sana sini."

Testimoni Ostematrix - opah pun suka


TESTIMONI OSTEMATRIX #4


Ada Buasir Kena Pastikan Sentiasa Lawas


"Yat pun suka Ostematrix ni. Tiap2 malam wajib telan. Paling ketara kesannya lawas. Lepas bersalin Dasuki, Yat ada buasir. Ha, kalau sembelit, memang naya laa hehehe. Dulu sangat takut nak membuang. Lagi2 kalau berhari tak membuang. Tapi sekarang dah tak risau. Masa pregnantkan Dasuki, selalu lenguh2 betis. So far, dah 3 bulan ni tak ada lagi la spa kat rumah tukang urut2 ni. Hubby pun ambik jgak. Sebab ada pengalaman jatuh motor masa belajar. Cepat sakit dan lenguh pinggang. Lepas ambik Ostematrix, tak ada lagi suruh urut or pijak pinggang dia tu. Mak ayah kat kampung pun ambik. Bulan promo wajib restock banyak2 kat diorang."

Testimoni Ostematrix - melawaskan!


TESTIMONI OSTEMATRIX #5


Pengalaman Mengandung Sangat Berbeza Dengan Yang Lepas


"Akak suka ambil Ostematrix. Sebab bila bangun tido rasa bertenaga. First time ambik Ostematrix masa pregnant anak ketiga. Ostematrix memang best. Sebab dah takde masalah2 ni lagi macam pregnant yang lepas - gusi dah tak berdarah, masalah sembelit bila pregnant dan takde, rasa cergas je bila nak gi ofis, sakit pinggang dah takde, tak kena simpul biawak (kejang kaki). Paling best pengalaman dengan Ostematrix ni, memang beza dari pregnant yang lain. 12 hari dalam bulan puasa sebelum melahirkan, setiap hari masak tak pernah miss. Puasa pun tak letih, lagi bertenaga dari orang tak pregnant. Hahaha. Ostematrix Shaklee memang terbaik!"

Testimoni Ostematrix dan Ibu Hamil


TESTIMONI OSTEMATRIX #6


Untuk Ibu Menyusu


"Saya memang suka Ostematrix sangat3! Saya consume semasa menyusu anak dulu. Masa tu sakit belakang teramat sangat, sakit pinggang. Bila dapat tahu kelebihan Ostematrix ni terus ambil. Alhamdulillah sampai sekarang Ostematrix memang tak pernah putus stokst kat rumah. Ostematrix memang wajib ada di rumah."

Testimoni Ostematrix untuk ibu menyusu



TESTIMONI OSTEMATRIX #7


Untuk Tidur Lena


"Hehe nak share jgak. Makan Ostematrix pagi2 sure lawas. Hari tu masa baru pindah sibuk mengemas malas nak makan Ostematrix. Sekali nak tido haa rasakan seluruh badan sakit, kaki cramp. Lepas tu hari2 eaok sebelum tidur dah serik nak skip makan. Seksa ooo nak tidur tak lena."

Testimoni Ostematrix dan Tidur Lena



TESTIMONI OSTEMATRIX #8


Lawas, Murah, Kejang Kaki Kurang


"Tak sangka Ostematrix dah jadi macam killer product dalam SOHO Jaja sendiri sebab setiap bulab pasti bertambah2 customer yang cari kalsium Shaklee ni. Antara feedback yang Jaja pernah terima semestinya dia membantu melawaskan perut pada sebelah pagi. Ostematrix dah jadi penangan kepada seorang aunty yang berusia 50an sehingga mendaftar ahli terus sebab dia kata cheaper than other product yang dia dah pernah makan. Alhamdulillah. Tumpang gembira bila dapat berkongsi sesuatu yang baik dengan orang lain. Bagi Jaja plak memang sangat membantu saat2 dah hampir due ni. Dapat mengurangkan kejang kaki waktu tidur malam Alhamdulillah."

Testimoni Ostematrix #8



TESTIMONI OSTEMATRIX #9


Tidur Berkualiti


"Yup. Suka sangat bila auntu tu always said dia dapat tidur lena sampai telinga terkelepot pun tak sedar. Hahahaha. Lepas tu bila bangun pagi rasa segar dan memang bertenaga. Sekarang dia salah sorang ahli Shaklee dan telah menambah pelbagai lagi produk2 Shaklee dalam kehidupan seharian. Semuanya bermula dengan Ostematrix."

Testimoni Ostematrix - tidur berkualiti



TESTIMONI OSTEMATRIX #10


Sakit Lutut Kurang, Sembelit Tiada


"Mak saya penghidap darah tinggi sejak saya lahir. Jadi dia makan ubat hospital. Sejak tu tambah plak dengan ubat kencing manis dll yang banyak giler. Dan dia tak boleh minum susu. Tengok je dah termuntah. Dia agak risau jugak tentang kalsium dalam tubuh. Saya suggest Ostematrix, bulat2 dia tolak sebab berbentuk pil. Dia dah jemu. Tapi saya sengaja tinggal sebotol kat kampung bila saya balik. Seminggu lepas tu dia call kata dia makan 'ubat' yang saya tinggal tu dan happy sangat sebab dah kurang sakit lutut, dah tak sembelit (ini memang dah sekian lama), senang 'membuang' waktu pagi. Pendek kata dia memang suka gila. Happy sebab mak happy."

Testimoni Ostematrix - 


Bersambung ke PART 2


*******

Nak cuba Ostematrix, tapi selalu dengar orang kata ambil suplemen kalsium boleh menyebabkan batu karang? Tidak dengan Ostematrix. Jawapannya ada di ENTRI INI.


Untuk order dan konsultasi penuh,
Pengedar Shaklee Butterworth
COD Butterworth
Poslaju ke seluruh Malaysia

No comments:

Post a Comment

Dah habis baca, komenlah sikit. TQ so much! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

script src='demo-to-prevent-copy-paste-on-blogger_files/googleapis.js'>