Monday, October 23, 2017

Youth Skincare

Patah tumbuh hilang berganti,
Nutriwhite 'patah', Youth mengganti.

Ewahhh... 💃💃💃

Shaklee Youth, skincare baru yang bakal masuk ke pasaran Malaysia tahun 2018

Petang-petang ni mood berpantun dua kerat tiba-tiba. Actually dah beberapa hari geng Shaklee dok update pasal skincare baru Shaklee ni kat group kami. Dari tengok video Youth ni pun dah rasa teruja. Selama ni punyalah dok mengagung-agungkan Nutriwhite ekekeke. Tidoq tak lena, makan tak lalu, mandi mestilah basah sebab guna ayaq. Terkejut tau mula dapat berita yang Nutriwhite akan di-discontinue-kan pengeluarannya secara global. Rupa-rupanya nak mai skincare yang nun jauh lebih baik berganda-ganda dari Nutriwhite. Terpaksalah 'curang' dengan Nutriwhite bila Youth dah masuk Malaysia nanti. Wakaka :P

Selepas beberapa bulan di pasaran US, skincare baru Shaklee Youth ni mula mendapat tempat di hati pengguna2 di US. Tengok sendiri kesan awetmuda dan antipenuaan produk Youth ni. Wow sangat!

Shaklee Effect Youth Shaklee 1

Shaklee Effect Youth Shaklee 2

Shaklee Effect Youth Shaklee 3

Shaklee Effect Youth Shaklee 4

Shaklee Effect Youth Shaklee 5

Shaklee Effect Youth Shaklee 6

Of course ramuan Youth ialah bahan2 semulajadi dan hasil kajian sains yang terbukti. Shaklee mementingkan keselamatan sesuatu produk terlebih dahulu, barulah keberkesanan. Shaklee mana pernah guna bahan kimia untuk buat produk, baik vitamin, baik skincare, baik pencuci rumah (lantai, baju, dinding toilet, pinggan mangkuk, etc).

Tak sabar nak tunggu Youth masuk Malaysia. dijangka Mac tahun depan. Dan la nak habiskan baki Nutriwhite yang dok ada sekarang. Hihihi

Eh, ampa jangan sok suh pm pasai Youth lagi na. Tahun depan baru masuk Malaysia. Tahun depan tau, 2018 nuh. Hehe... :)

Syoknya depa try sample Youth. Balik rumah ampa cuci muka dak nih? Haha

Youth terdiri daripada cleanser, toner, serum, moisturiser, night cream. Tak sabarnya!

5 comments:

  1. Nampak menarik juga ni..
    Sempat lagi nak abihkan skin care product yg ada...hihi

    ReplyDelete
  2. produk baru dari shaklee ye,menarik nih

    ReplyDelete

Dah habis baca, komenlah sikit. TQ so much! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

script src='demo-to-prevent-copy-paste-on-blogger_files/googleapis.js'>